Startsida Partners

Partners

HÅGHÅG

har utvecklat, tillverkat och marknadsfört egendesignade kontorsstolar sedan 1943. Vårt varumärke hör till de ledande i Europa och produkterna från HÅG finns i praktiskt taget hela världen.

RH FORM

RH Stolen grundades 1977 i småländska Bodafors av Rolf Holstensson. RH Stolen säljer kontorsstolar.

HÅGRBM

Idag ingår RBM i Scandinavian Business Seating, Skandinaviens ledande koncern inom design och tillverkning av kontorsstolar samt sittlösningar för privata och offentliga kontorsmiljöer. Koncernen äger de skandinaviska varumärkena HÅG, RBM och RH som samarbetar för att förverkliga koncernens vision: ”Göra världen till en bättre plats att sitta på”.

Gemo Lagerinredningar

GEMO är ett familjeföretag med över 40 år i branschen. Tack vare vårt målmedvetna arbete är vi idag Nordens ledande grossist av lager och förrådsinredningar. Vår målsättning är att kunderna ska trivas med oss och våra produkter. Vi vet hur viktig en smidig och kostnadseffektiv lagerhållning är för våra kunder.

Abstracta

GEMO är ett familjeföretag med över 40 år i branschen. Tack vare vårt målmedvetna arbete är vi idag Nordens ledande grossist av lager och förrådsinredningar. Vår målsättning är att kunderna ska trivas med oss och våra produkter. Vi vet hur viktig en smidig och kostnadseffektiv lagerhållning är för våra kunder.

MEAB

Vi lever i motsägelsefulla tider. Visst kan man säga att världen blir allt mindre tack vare snabbare kommunikationer, internet och media. Man kan också säga att den blir allt större, när avstånden ökar och de lokala lösningarna blir allt färre, globala företag tar över och småskaligheten blir, tyvärr, allt mer omodern

Bespoke

Här kan du få inspiration till inredning, konst och smycken. Detta är en butik med speciella produkter som är utvalda med tanke på kvalitet, känsla och form.

S-LINE OFFICE

Sedan 1985 har S-LINE arbetat med ljud och ljudstyrning. All tillverkning och design är av högsta kvalitet.

PRODOC

Prodoc levererar kontorsmaskiner med högsta funktionalitet och kvalitet.

KONDATOR

Kondator säljer bland annat Laptop tillbehör, möss, tagnentbord och styrdon.

INPUT

Input interiör är Skandinaviens ledande fristående inredningskoncern.

LANAB DESIGN

Lanab design har ett starkt sortiment med kontorsmöbler som idag finns runt hela skandinavien.

SONESSON INREDNINGAR

SONO-Gruppen är idag en av Skandinaviens ledande koncerner då det gäller utveckling, tillverkning och försäljning av inredning för skola, industri- och byggsektorn, sport och fritid samt offentlig miljö och omsorg..

GÖTESSONS

Götessons i Dalstorp utvecklar och tillverkar produkter i huvudsak för kontors och konferensmiljön.

EURIMEX

Eurimex AB säljer kontors och konferansutrustning.

MIO

Mio är en av Sveriges ledande detaljhandelskedjor när det gäller möbler och heminredning med 63 butiker.

http://www.silentgliss.se/

Silent Gliss

Silent Gliss är den ledande tillverkaren av motoriserade och manuella gardinsystem av högsta kvalitet för offentlig miljö och hemmiljö. Vi erbjuder våra kunder det bästa som finns att få på marknaden av produkter med hög kvalitet, design, avancerad teknik och service.

Tranås Skolmöble

Tranås Skolmöbler har av tradition arbetat med produkter mot skolmiljöer. Våra produkter skall vara anpassade för elever och lärare i en av markandens tuffaste miljöer. Detta ställer intressanta krav på oss som tillverkare i form och funktion. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att utveckla produkter och skapa förändringar som är anpassade till dagens och morgondagens behov.

Prima Office

Prima Office har i mer än två decennier specialiserat sig på att utveckla och tillverka funktionella kontorsmöbler för sortering, förvaring och exponering. Vi erbjuder idag ett brett, variationsrikt sortiment i stilren formgivning.
Efterfrågan på praktiska och flexibla hyllsystem är stor. Våra möbler säljs i omkring 15 länder och planer finns på ytterligare expansion.
Möblerna är både smarta och snygga. Designen och lösningarna är våra egna, men vi är också lyhörda inför vad inredare, arkitekter, återförsäljare och kunder tycker.

lundqvist inredningar

Lundqvist Snickeri startas 1939 av den innovativa snickaren, Harald Lundqvist. Nio år efter starten får företaget patent på Lundiahyllan, Lundia Trä. Konstruktionen bygger på vinkeljärn i hyllplanens ändar och den s.k. självspänningsprincipen. Succén är omedelbar. Lundia Trä är än idag stommen i verksamheten även om det tillkommit många andra produkter och tillbehör med åren. Redan på 40-talet konstrueras bokhylleserien Klassika - den första serietillverkade bokhyllan för hem och kontor.

 

Materia

Materia utvecklar, tillverkar och marknadsför möbler och inredningsdetaljer för det offentliga rummet. Grunden för vår verksamhet är produkter med välstuderade funktioner och hög teknisk kvalitet, i ett nutida formspråk. Materias produkter har tilldelats ett stort antal designutmärkelser och finns i samlingarna hos flera designmuseer.

 

 

Johanson Design

Johanson Design är ett av Sveriges mest expansiva möbelföretag.
Ägandet delas mellan bröderna Dan and Paul Johanson, som har investerat i välkända designers, en avgörande skandinavisk design och fasta möbelhantverk, vilket har etablerat en bred internationell kundkrets.